Tell me a picture

Algemene voorwaarden

Dit zijn de betalingsvoorwaarden, annuleringsvoorwaarden en privacyregels van Tell Me A Picture, fotografieworkshops waarin de focus ligt op inhoud.

Betalingsvoorwaarden

Hoe kan ik het inschrijvingsgeld betalen? 

Nadat je bevestiging hebt gekregen dat je kan deelnemen, betaal je het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE 44 0014 0485 5545 van Yann Bertrand Photography met vermelding van je naam & de titel van de workshop.


Wanneer moet ik betalen?

We verwachten je betaling binnen de 7 werkdagen na je inschrijving. Pas na deze betaling ben je definitief ingeschreven. Wanneer je niet op tijd hebt betaald, komt de plaats die je reserveerde opnieuw vrij.

UITZONDERING: Als je inschrijft binnen de 14 dagen voor de start van de workshop, dan verwachten we dat je onmiddellijk betaalt na ontvangst van je bevestigingsmail. 


Annuleringsvoorwaarden

Voor annuleren gelden de volgende voorwaarden:

  • tot 14 dagen voor aanvang van de workshop is er geen annuleringskost

  • later dan 14 dagen voor aanvang van de workshop wordt 50% van het inschrijvingsgeld aangerekend als annuleringskost.

  • later dan 7 dagen voor aanvang van de workshop wordt 100% van het inschrijvingsgeld aangerekend omdat we dan al alle kosten voor je deelname hebben gemaakt.

UITZONDERING: kan je een medisch attest voorleggen dat je afwezigheid verklaart, dan kan je een volgende workshop bij ons volgen zonder daarvoor het inschrijvingsgeld te betalen. 

Kan Tell Me A Picture de workshop annuleren? 

Kan Tell Me A Picture de workshop naar een latere datum verplaatsen?

Tell Me  A Picture behoudt zichzelf te allen tijde het recht voor om een workshop te annuleren wanneer er onvoldoende inschrijvingen (minder dan de helft van het maximum aantal deelnemers) zijn of wanneer de lesgever door ziekte of overmacht onbeschikbaar is. In een dergelijk geval wordt het inschrijvingsgeld volledig teruggestort, maar er is geen enkele extra schadevergoeding voor de ingeschreven deelnemers.

Tell Me A Picture behoudt zichzelf ten allen tijde het recht om een cursus vooruit te schuiven in de tijd, als de lesgever door ziekte of overmacht onbeschikbaar is. Als de nieuwe datum voor de deelnemer niet past, wordt het inschrijvingsgeld volledig teruggestort, maar is er een geen enkele extra schadevergoeding voor de ingeschreven deelnemers.


Privacy

Als je betrokken bent bij Tell Me A Picture (of dat nu is door onze website te gebruiken, ons te volgen op social media, onze post te krijgen of deel te nemen aan onze cursussen) dan betekent dat dat je bepaalde persoonlijke gegevens aan ons toevertrouwt. De veiligheid daarvan nemen we serieus.

Wanneer je voor de eerste keer via onze website inschrijft voor een workshops, worden je gegevens opgeslagen in de beveiligde Mailchimp-omgeving. Daar worden ze enkel bewaard om de verwerking en opvolging van toekomstige inschrijvingen te vereenvoudigen. Ze worden beschermd vanuit de algemene beschermingsgaranties die geboden worden door Mailchimp. 

Welke gegevens verzamelt Tell Me A Picture van jou?

Hoe bewaren en beschermen we je gegevens?

  • Wanneer je inschrijft voor één van onze workshops, registreren we je naam en contactgegevens voor administratieve & promotionele doeleinden: inschrijvingsbevestiging, betalingsbevestiging, praktische info, bedankingsemail & toekomstige activiteiten van Tell Me A Picture.

  • Wanneer je deelneemt aan één van onze workshops , kunnen er daar beeldopnames gemaakt worden. Je wordt hier altijd op voorhand van op de hoogte gebracht. Word je liever niet in beeld gebracht, dan kan je ons dat op dat moment laten weten en zullen we dat uiteraard respecteren.

  • Je contactgegevens gebruiken we voor administratieve & promotionele doeleinden: inschrijvingsbevestiging, betalingsbevestiging, praktische info, bedankingsemail & toekomstige activiteiten van Tell Me A Picture. Daarop kan je op elk moment uitschrijven via de link in de mails zelf of door ons te contacteren.

  • Foto’s en video’s die van jou werden gemaakt met toestemming, kunnen gebruikt worden in onze communicatiekanalen (website, social media).

Wat doen we ermee?

 

Je hebt op elk moment het recht op inzage, wijziging of vernietiging van je eigen persoonlijke gegevens in ons databestand. Daarvoor kan je ons mailen. Houd er wel rekening mee dat, als je nadien opnieuw voor een workshop inschrijft via onze website, we terug bepaalde gegevens van je zullen verzamelen (zie hierboven).

Hoe kan je zelf je gegevens aanpassen?

 

Wie heeft toegang tot je gegevens? 

Enkel onze vaste medewerkers hebben standaard toegang tot de persoonlijke gegevens van de personen in ons databestand. Wanneer je deelneemt aan een workshop die door een gastdocent of in samenwerking met een andere organisatie wordt gegeven, bezorgen we hem/haar ook je gegevens. We geven je contactgegevens in geen enkel geval door aan externe partijen voor commerciële doeleinden.

Heb je nog vragen over ons privacybeleid? Stuur gerust een mailtje naar yann@tell-me-a-picture.com

Door in te schrijven ga je akkoord met ons privacybeleid en accepteer je bovenstaande inschrijvingsvoorwaarden en annulatieregelingen.