Tell me a picture

Eregalerij

“Gent, stad van melk en honing” werd samengesteld door Tom De Reuck, art director van De Morgen Magazine, tijdens de fotografieworkshop Workflow van Tom De Reuck en Yann Bertrand in mei 2018.


Gent, stad van melk en honing werd samengesteld door Tom De Reuck, art director bij De Morgen Magazine, tijdens de workshop Workflow van Tom De Reuck en Yann Bertrand in mei 2018. Opdracht was: Gent is net uitgeroepen tot de meest fantastische stad van de wereld, en ons magazine laat zien waarom.

De beelden zijn van de deelnemers: dankjewel aan Femke den Hollander, Freek Smets, Sara Webber, Kristof Vande Velde, Jan Van Hecke, Bart De Bock en Jakob Ulens.

In de beschrijving van de workshop stond dit: In deze workshop schakel je je creatief proces een versnelling hoger, leer je hoe je onder tijdsdruk kan werken zonder de essentie uit het oog te verliezen, en krijg je inzicht in het complexe samenspel van lay-out, beeldtaal en variatie in beelden.

Wil je deze workshop graag volgen? Laat het ons weten, dan nemen we deze misschien op in ons programma voor het najaar van 2019.