photo-1482159702276-ac2a4db65c1a.jpeg

Workshop Social Media Barbara Seynaeve

hoe kan je social media inzetten om jouw beeldverhaal uit te dragen 🚀? Je leert het op de volgende editie van Tell Me A Picture op 12 mei in Gent

hashtag social media fotografen tell me a picture workshops.jpeg

Social Media voor fotografen

Lesgever: Barbara Seynaeve

Duur: halve dag

Wanneer: zondag 12/05 (9u30-13u00)

Waar: Het Objectief, Oude Houtlei 144, 9000 Gent

Max. aantal deelnemers: 6

Prijs: 119 â‚Ŧ (incl. water & sterke koffie)

Barbara: 'Instagram, Facebook, LinkedIn & Youtube zijn sterke tools om je beelden en beeldtaal uit te dragen, als je doorhebt hoe je ze naar jouw hand kan zetten. Social media kan je voor heel wat verschillende aspecten van fotografie inzetten: je kan het gebruiken om opdrachtgevers te lokken, of als een interactieve manier om je werk te showcasen en gelijkgestemden te vinden. Het kan een voltijdse job zijn, of een vrijblijvende extra. In deze workshop werk je een social mediastrategie uit op maat van jouw voorkeuren en jouw leven.'

Na een deep dive in the kenmerken en spelregels van de belangrijkste social mediakanalen, bepaal je aan de hand van een aantal oefeningen samen met Barbara en de rest van de groep wat jij exact met social media wil bereiken. Je definieert welk verhaal je wil uitdragen, en je werkt een social mediastrategie uit op maat van jouw voorkeur en jouw leven. Je giet die strategie in een eerste content plan, waarbij extra aandacht gaat naar tone of voice en de persoonlijke stijl van fotokeuze, captions en hashtags.  

In deze workshop leer je de ins & outs van Instagram, Facebook & LinkedIn, stel je een persoonlijke social mediastrategie op, en werk je een contentplan uit op maat uit.

Voor wie? Voor beginnende en meer ervaren fotografen. Voorwaarde is dat je een profiel hebt op ÊÊn van bovenstaande social media. We houden de groepen bewust klein, zodat we kunnen afstemmen op de individuele skills van elke deelnemer.